Creo Solutii SSM: Crestem Impreuna.

 

Creo Solutii SSM este o companie infiintata in anul 2016, cand am luat decizia de a trece de la statutul de angajat intr-o multinationala, la cel de antreprenor.

Folosind experienta dobandita pe parcursul a peste 20 de ani ca angajat in diferite posturi de conducere din domeniul telecomunicatiilor, am reusit sa oferim servicii de calitate in domeniul SSM si PSI, ajungand in mai putin de un an la un portofoliu de peste 40 de societati comerciale.

Ce urmarim? sa gasim solutii personalizate pentru siguranta mediului de lucru din societatea dumneavoastra, aceasta ducand la cresterea sigurantei angajatilor dumneavoastra, a satisfactiei, motivatiei si implicarii lor in desfasurarea activitatii.

Cum obtinem acest deziderat? Transformarea domeniului arid al legislatiei SSM/PSI intr-un subiect de interes atat pentru angajati cat si pentru angajator, folosind exemple si actiuni practice,constientizand astfel partile implicate in procesul muncii ca printr-un mediu de lucru sanatos au de castigat ambele parti (win-win). Un mediu de lucru sanatos, lipsit de accidente de munca, duce nu numai la protejarea afacerii dumneavoastra ci si la cresterea ei, prin cresterea increderii angajatilor si totodata a clientilor firmei dumneavoastra.

Printr-un sistem integrat de protectie a muncii si o echipa dedicata, acoperim o plaja vasta de activitati atat in ceea ce priveste sanatatea si securitatea in munca, cat si in asigurarea cadrului juridic si tehnic conform legislatiei in viguare